Tillväxt, Viva kompetenscentrum

Viva kompetenscentrum i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv. Viva kompetenscentrum ansvarar för frågor som rör studie- och yrkesvägledning, flyktingintroduktion, vuxenutbildning och arbetsmarknad i Umeå kommun. Viva kompetenscentrum består av Viva arbete unga, Viva introduktion, Viva komvux, Viva resurs och Viva vägledning.

VIVA Komvux är Umeå Kommuns största vuxenutbildningsanordnare. Vi erbjuder ett flexibelt och individanpassat lärande på grundläggande- och gymnasial nivå.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i Svenska som andra språk grundläggande nivå. I arbetet ingår även att planera undervisning, samarbeta med kollegor kring elevers lärande och i övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter som lärare.

Om dig
Du har gymnasielärarutbildning och är legitimerad i svenska som andra språk för grund- och gymnasieskolan. Du har erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och har därmed god kännedom om ämnesplaner, betyg och bedömning. Du har också erfarenhet av individanpassad undervisning.

För att lyckas i uppdraget är du väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.
Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Om Umeå kommun

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2018/16
Kontakt
  • Gunilla Wallmark, rektor, 070-606 71 61
Facklig företrädare
  • Anna Olskog, Lärarförbundet, 09016 49 32
  • Birgitta Larsson, Lärarnas Riksförbund, 090-16 18 94
Publicerat 2018-02-13
Sista ansökningsdag 2018-03-28

Tillbaka till lediga jobb